BRAZILIAN WAX & HOLLYWOOD WAX

Een brazilian wax houdt in dat alle haren in de schaamstreek verwijderd worden met uitzondering van eventueel een lijn of driehoekje op de schaamheuvel. De haren in de liezen en tussen de billen worden ook verwijderd. De oorsprong van deze manier van waxen ligt in Brazilië, vanwege de heerlijke warmte en de minuscule bikini’s waar natuurlijk geen één haartje zichtbaar hoort te zijn.

Een Hollywood wax betekent dat alle haartjes in de schaamstreek verwijderd worden, ook de haren op de schaamheuvel. Bij Angels Beauty maakt het in principe niet uit, je geeft zelf aan of je alles verwijderd wilt hebben, of nog een lijntje of driehoek wilt bewaren.

HARSEN, ONS DAGELIJKS WERK

Harsen is voor ons dagelijks werk en een veelgevraagde behandelwijze. Toch wordt er tijdens de meeste opleidingen maar nauwelijks aandacht aan geschonken. Wij vinden kennis van zaken echter erg belangrijk en hebben onze behandelingen en technieken door het volgen van talloze cursussen en workshops over de hele wereld geperfectioneerd. Angela, eigenaar en oprichtster van Angels Beauty, geeft haar kennis inmiddels ook door aan andere schoonheidsspecialisten dmv haar cursusprogramma.

Next level waxing

Harsen en waxen zijn er in alle soorten en maten. Hot wax, koude was, Brazilian, Hard wax, filmhars, strips, zuivere natuurproducten. Na analyse van je huid kiezen wij de soort die het beste bij je past. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteitsproducten voor de meest gevoelige huid.

GA JE VOOR EEN EERSTE BRAZILIAN OF HOLLYWOOD WAX?

Maak dan gebruik van de 40% korting op je allereerste behandeling

Daarnaast heb je de keuze om natuurlijk alleen voor de Brazilian wax te gaan, bij Angels Beauty geloven we echter in totaalplaatjes. Waarom zou je de haartjes aan de binnenkant van je bovenbenen en je navellijntje laten zitten als het mooier is om deze ook te waxen? 

Om je hierin een beetje te helpen vind je hier een aantal combinatie behandelingen met een extra voordeel. Klik op de link en je kunt meteen de behandeling of combinatie in de agenda plannen.