CONTACT GEGEVENS

LOCATIE
Angels Beauty
Industrieweg 132
3044 AT Rotterdam

M: 0031 (0) 613640353 (09.00 – 21.00 uur, maandag t/m zaterdag)

WhatsApp: +31 (0)6 136 40 353

E: info@angelsbeauty.nl

AFSPRAAK VOOR BEHANDELINGEN

  • Alle behandelingen bij Angels Beauty worden zonder uitzondering altijd op afspraak verzorgd. Als het je eerste keer is bij Angels Beauty en àls het je eerste keer harsen is, dan is het handig om onder de FAQ de artikelen door te lezen over wat je kunt verwachten, hoe je je kunt voorbereiden maar ook wat belangrijk is om het maximale succes uit de behandeling te krijgen.
  • Kosteloos annuleren van de afspraak kan tot 24 uur vooraf aan uw afspraak. Bij Annuleren binnen 24 uur of niet komen opdagen wordt de volledige afspraak in rekening gebracht
  • Als je voor het eerst een afspraak inplant bij Angels Beauty, vraagt het boekingssysteem een aanbetaling van 50%. De afspraak is pas definitief als de aanbetaling is voldaan. 
  • Wees liever 5 minuten te vroeg dan 5 minuten te laat. Alle afspraken bij Angels Beauty worden strak op elkaar gepland zodat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden binnen de beschikbare tijden. Als je precies op tijd voor de deur staat, begint de behandeling eigenlijk al te laat omdat er vaak nog toiletbezoekjes of telefoongesprekjes plaatsvinden voordat we daadwerkelijk overgaan tot de behandeling. Ik wil graag alle aandacht en service aan je geven, zoals het hoort, maar als ik me moet gaan haasten omdat de behandeling later start dan gepland, kan ik niet instaan voor de beste kwaliteit.
  • Wij hanteren een maximum van 10 minuten wachttijd wanneer je te laat aankomt. Afhankelijk van het soort behandeling zal de afspraak bij later komen ingekort worden of zelfs helemaal niet meer doorgaan.