Algemene vragen

Worden behandelingen vergoed door mijn verzekering?

Nee, helaas. Alleen wanneer een behandeling wordt uitgevoerd door een BIG erkende dermatoloog en de behandelend therapeut/arts lid is van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). En dan moeten er aantoonbare fysieke klachten zijn of moet er sprake zijn van psychisch lijden. 

Moet ik iets meenemen of iets speciaals aantrekken?

Je hoeft niets mee te brengen. Alle gebruikte middelen en artikelen zijn bij de behandeling inbegrepen. En trek gewoon iets aan waar je je prettig in voelt. 

Kan ik mijn afspraak verzetten of afzeggen?

Tot 48 uur van te voren kun je je afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Binnen 24 uur kun je helaas niet meer wijzigen en brengen wij de volledige kosten van de geplande behandeling in rekening.

Waar is jullie Contactinformatie, Openingstijden en Route?

die vind je hier

Word ik door een vrouw geharst / gewaxt / behandeld?

Ja, je wordt geholpen door mij of één van mijn vrouwelijke collega’s

Zijn piercings of tatoeages een probleem?

Piercings zul je uiteraard moeten verwijderen van gebieden die je wil laten behandelen. In sommige gevallen is het niet aan te raden om getatoeëerde huid te laseren. Maar in dat geval zijn er nog talloze andere opties.

Kan ik bij Angels Beauty pinnen?

Ja, je kunt bij Angels Beauty pinnen.

Mag ik mijn kinderen meenemen tijdens een behandeling?

Het is in de regel niet toegestaan om kinderen onder de acht jaar mee te nemen. Wij vinden het belangrijk dat er een rustige sfeer heerst in onze studio. Niet alleen voor jezelf maar ook voor andere klanten. De meeste treatments werken het best wanneer je ze ontspannen ondergaat. Gaat het anders echt niet lukken? Laat het ons dan weten. Misschien vinden we samen een oplossing.

Ik heb last van allergieën. Kan ik dan wel behandeld worden?

Meestal wel. Een groot deel van onze producten zijn hypoallergeen. Maar meld het altijd wel van te voren. Ook wanneer je een medische aandoening hebt die van invloed kan zijn.

Is het betaald parkeren in de Caïrostraat?

Aan de Caïrostraat kan je gedurende de hele week gratis parkeren.

Ik heb een moeilijke huid, is dat een probleem?

In principe kan elke huid onthaard worden. Voorafgaand aan de behandeling kijken we samen wat voor jou de beste techniek is. 

Moet ik eerder aanwezig zijn?

Het is wel prettig als je 5 minuten voor aanvang van de behandeling binnen bent. Zo kun je nog net even tot rust komen en je voorbereiden op je behandeling.

Ik ben zwanger, is dat een probleem?

Tijdens je zwangerschap kun je geen body sculpting, cryolipolyse of laser behandelingen ondergaan. Dat kan pas weer na de bevalling. Er zijn salons die na de twaalfde week geen ontharingsbehandelingen in de schaamstreek meer uitvoeren. Vooral uit zorgen om hun eigen aansprakelijkheid. Wij weten echter dat dit geen enkel probleem op kan leveren en zullen je gerust van dienst zijn. Veel vrouwen gruwelen van het idee dat ze harig de bevalling in zouden moeten gaan. Het is onze ervaring dat de behandeling soms iets gevoeliger wordt naarmate de zwangerschap vordert en ook lijken haartjes iets minder snel te groeien.

Ik ga binnenkort op vakantie. Wanneer kan ik het beste beginnen met harsen om zo lang mogelijk haarloos te zijn tijdens mijn vakantie?

Voor het beste resultaat onderga je minstens drie behandelingen voordat je vertrekt. Reken erop dat je ongeveer drie weken haarvrij zult zijn. Wanneer je je niet al regelmatig laat waxen is de regel: de derde behandeling 48 uur voor vertrek. De tweede behandeling vier tot zes weken daarvoor en de eerste vier tot zes weken daarvoor.