Overweeg je je allereerste wax ooit?

Of ben je nog niet eerder bij Angels Beauty geweest?

Vind hier alle redenen om zonder twijfel direct je wax- of laserafspraak te boeken!

Meld je nu aan voor 40% korting op je eerste behandeling!

Naam(Required)
Email(Required)
Door dit boxje af te vinken geef ik toestemming om opgenomen te worden in het bestand van Angels Beauty. Je kunt je altijd weer uitschrijven.(Required)

Jij wilt toch ook op de minst pijnlijke manier van je haren bevrijd worden?

Welkom bij Angels Beauty!

Waxen en laseren zijn intieme aangelegenheden, ook als je (nog) niet voor het Brazilian gebied kiest. Bij Angels Beauty doe ik mijn uiterste best om je op je gemak te stellen en ervoor te zorgen dat je ontspannen door je ontharingsbehandeling heen komt.

Daarnaast staat kwaliteit van de behandeling bovenaan. Ik werk met de beste materialen, geschikt voor de meest gevoelige huid. Ik beheers diverse verschillende technieken om alle haartjes op alle lichaamsdelen aan te pakken. Voor mannen èn vrouwen.

Zo zorg ik ervoor dat ontharen, of t nu met wax of laser is, een aangename ervaring voor jou is en ik jou het gladste resultaat kan bieden.

Waxen benen

Wie is Angela van Angels Beauty?

Angela Jasai Angels Beauty

Jaren geleden dacht ik dat het schoonheidsspecialisten hele speciale mensen waren…

Mijn naam is Angela, eigenaresse van Angels Beauty en mentaal geobsedeerd door haartjes en vooral het verwijderen van haartjes. Overal.
Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, opgegroeid in Rotterdam Zuid. Na mijn middelbare schoolcarriere ben ik Fiscaal Recht gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam om erachter te komen dat ik toch echt niet geschikt was om lange hoorcolleges af te luisteren en jurisprudentie te onderzoeken.

Ik raakte meer en meer geïnteresseerd in huidverzorging. En met hulp en na wat opleidingen opende ik een klein salonnetje aan huis om gezichtsbehandelingen te verzorgen. Dit was toen nog in Den Haag in een appartementje die net te klein was om ook nog een gezin te herbergen, dus we verhuisden terug naar Rotterdam.

Terug in Rotterdam ben ik me volledig gaan richten op de salon en me steeds verder gaan verdiepen in het ontharen. Ik kan zelf niet tegen scheren en de harige schoonheidssspecialist bestaat natuurlijk niet. Het leidde ertoe dat ik voor trainingen en masterclasses in Waxen naar het buitenland ging omdat het hier in Nederland echt niet op peil was. Ik ben mijn trainingen gevolgd in België, Engeland, Italië en zelfs de Verenigde Staten (2x).

Naast het doen van behandelingen geef ik ook les in ontharen en ontwikkel ik mijn eigen productlijnen om altijd de beste wax te hebben. Ondertussen ben ik meer dan 25 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche en kan ik met zekerheid zeggen dat ik alles wel heb meegemaakt en gezien en dus ook nergens meer van opkijk 😉

Waarom zou jij je bij Angels Beauty laten behandelen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in ontharen van mannen èn vrouwen
  • Onze specialisatie is de Brazilian Wax, en de rest kunnen we natuurlijk ook perfect!
  • Ruim 20 jaar ervaren in lesgeven in waxen aan andere professionals
  • Gespecialiseerd in ontharen met harde wax, soft wax, draad en laser.
  • Wij geloven in de persoonlijke aanpak, je bent geen nummer bij ons
  • Werken met onze eigen producten voor de meest gevoelige huid voor het beste resultaat
  • Je hebt altijd je vaste behandelaar

Wat zeggen anderen over Angels Beauty?

Meld je nu aan voor 40% korting op je eerste behandeling!

Naam(Required)
Email(Required)
Door dit boxje af te vinken geef ik toestemming om opgenomen te worden in het bestand van Angels Beauty. Je kunt je altijd weer uitschrijven.(Required)