UW EERSTE LASERBEHANDELING?

Wil je voor altijd het gladde haarloze gevoel ervaren? Nooit meer waxen of scheren op momenten dat het eigenlijk niet uitkomt? En aantrekken wat je wilt zonder dat je paniekerig herinnert dat er nog haartjes op je benen staan? Kies dan voor Laser ontharen.

Bij Angels Beauty laseren we vrijwel alle lichaamsdelen, voor zowel mannen als vrouwen. De belangrijkste voorwaarden voor een succesvol resultaat is dat de haartjes gepigmenteerd zijn dus kleur hebben.

Als je nog niet eerder bij Angels Beauty bent geweest, en Laseren overweegt, dan heb ik een leuke kennismakingsaanbieding voor je.

Meld je dan hier aan voor een Gratis intakegesprek en Gratis laseren van 1 lichaamsdeel uit de XS zone.

VOOR ALTIJD VAN JE BEHARING AF!

Wil jij voor altijd van je haren af zijn en nooit meer zorgen maken over stoppeltjes of uitslag of pijnlijke waxbehandelingen, dan is laseren hoogstwaarschijnlijk een veel betere oplossing voor je. Met de huidige technologie is laseren beschikbaar voor vrijwel alle huidtypen (ook de hele donkere huid) en kunnen de meeste haren effectief duurzaam verwijderd worden. 

Het laseren van zichzelf is niet per se pijnloos maar in alle gevallen veel minder pijnlijk dan laseren ooit geweest was. Bij Angels Beauty werken we met verschillende lasers om het meest optimale resultaat te garanderen. 

Daarnaast kan bij Angels Beauty bijna elk lichaamsdeel voor zowel mannen als vrouwen gelaserd worden, het enige wat wij niet laseren zijn de wenkbrauwen en dan specifiek op de oogleden omdat dit te dicht op het oog zelf is.

Laserontharen werkt overigens niet op grijze, hoogblonde en witte haren omdat er geen pigment meer aanwezig is in de haarzakjes. De haartjes mogen ook niet gewaxt of geëpileerd zijn vooraf aan je laserbehandeling

HOE KAN IK ME VOORBEREIDEN VOOR MIJN EERSTE AFSPRAAK?

Om jouw laserbehandeling tot een zo goed mogelijk resultaat te leiden, zijn een aantal voorbereidingen nodig. Hier komen ze:

  1. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied maximaal 24 uur vooraf aan je afspraak is geschoren. Wanneer er tijdens de afspraak geschoren moet worden, zullen hier extra kosten aan verbonden zijn.
  2. Ga het te behandelen gebied NIET epileren of waxen vooraf aan de afspraak. Ik heb voor het effectief laseren de korte stoppels nodig om de lichtbundel van de Soprano Titanium te geleiden in het haarzakje (waar het het haarzakje vernietigd). Geëpileerde of gewaxte haartjes zijn volledig uit het haarzakje verwijderd waardoor er niets te geleiden valt. De laserbehandeling heeft dan geen effectief resultaat.
  3. Het is aan te raden om 10 dagen voor- en na de behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Je wilt de huid niet teveel stress geven of verbranden tijdens het laseren.
  4. Spray Tan is ook zeker niet aan te raden vanaf tien dagen vooraf aan de afspraak.
  5. Voor de behandeling moet de huid schoon zijn en vrij van make-up, deodorant, bodylotion, olie of parfums.
  6. Vertel je behandelaar altijd over medicatie die je gebruikt, dit kan van invloed zijn op je behandeling
  7. Mocht je je niet goed voelen vooraf aan de afspraak (koorts, griep, ziek o.i.d.) dan is het niet wijs om de behandeling door te laten gaan. Overleg wel altijd met mij of het wel of niet raadzaam is om de behandeling te ondergaan.

LASERBEHANDELINGEN IN ZONES

Bij Angels Beauty zijn de laserbehandelingen opgedeeld in zones. Hieronder vind je terug welk lichaamsdeel in welke zone valt. De prijs per zone, zoals dit ook in de agenda te boeken is, geldt per lichaamsdeel per zone per behandeling als losse behandeling.
Dus wil je bijvoorbeeld oksels en oren laseren, dan is dit 2x een zone XS behandeling.  

Met laseren ben je nooit klaar in 1 behandeling, uit ervaring is gebleken dat je gemiddeld 10 behandelingen nodig hebt om tot het gewenste haarvrije resultaat te komen. Bij Angels Beauty kun je ook direct per zone een voordeliger pakket voor 10 behandelingen aanschaffen, HIER  kun je alle pakketten vinden. 

TOTAALPLAATJES IN LASEREN

Net als bij het waxen geloven wij voor laseren ook in totaalplaatjes, waarom zou je de haren op je benen laten zitten als je je brazilian gebied wel glad en haarvrij hebt, voor altijd? Want dan ben je nog altijd aan het waxen of scheren op andere lichaamsgebieden en heb je ook niet dat ultieme gevoel van vrijheid. Daarom hebben we gecombineerde sessies van de meeste populaire combinaties voor het laseren gemaakt, dit zijn een aantal lichaamsdelen die in 1 sessie behandeld worden voor een wat vriendelijkere prijs. Ook voor deze combinaties is het mogelijk om een pakket van 10 laserbehandelingen aan te schaffen Strippenkaarten laser