ANGELS BEAUTY, SALON VOOR LASER ONTHAREN EN BRAZILIAN WAX.

Bij Angels Beauty kunnen vrouwen én mannen terecht voor alle mogelijke ontharings- en schoonheidsbehandelingen. Na in 1999 door Angela Jasai te zijn opgericht waren we eerst sinds 2005 gevestigd aan de Graaf Florisstraat 78A te Rotterdam en nu sinds maart 2021 aan de Industrieweg 132 te Rotterdam Spaanse Polder. 

Als kind van Surinaams-Hindoestaanse ouders heeft Angela eerst rechten gestudeerd aan de Erasmus universiteit (omdat dat van haar verwacht werd) maar het was altijd al haar grote droom om schoonheidsspecialiste te worden. Al tijdens haar studie is zij een schoonheidspraktijk aan huis gestart.

KENNIS IS MACHT

‘Kennis is macht’ is duidelijk een van haar motto’s. Al sinds het begin is ze bezig zoveel mogelijk kennis te vergaren en diverse technieken aan te leren. Naast alle noodzakelijke opleidingen heeft ze zich verder gespecialiseerd in uiteenlopende waxing technieken waaronder het populaire Brazilian waxing. Daarnaast heeft ze jarenlang schoonheidsbehandelingen, babymassages, (gel)nagel behandelingen, visagie en aromatherapie verzorgd. Uiteindelijk heeft ze gekozen om helemaal te specialiseren in ontharen, specifiek waxen en later ook laser ontharen. 

INTERESSE

Inmiddels is Angels Beauty uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Dat, naast de waxing studio bestaat uit een centrum voor opleidingen, cursussen en workshops, een uitgebreide webshop in harsproducten en een gloednieuw online cursusprogramma.

Interesse? Kom dan langs in onze studio. Samen bekijken we wat de beste behandeltechniek is voor uw persoonlijke omstandigheden. Of maak hier direct een afspraak.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze salon.