WAXEN ZWANGERE DAMES

Ben je zwanger en kun je nergens meer bij om te ontharen? Ben je de haartjes overal al zat maar zelf geen mogelijkheid meer om ze weg te halen? Of wil je klaar zijn voor de bevalling zonder schaamte voor haartjes op ongewenste plekjes? Mag je waxen als je zwanger bent? 

Ja zeker mag je waxen tijdens je zwangerschap. Niets is fijner dan je even over te geven aan iemand anders die alle ongewenste haartjes voor je op de moeilijk te bereiken plekjes kundig en snel verwijdert. Daarna kun je zonder zorgen over vervelende haartjes door je zwangerschap en bevalling heen komen. 

Het waxen tijdens de zwangerschap vormt absoluut geen gevaar voor je baby, je bent waarschijnlijk wel iets gevoeliger en de behandeling zal ietsjes langer duren naarmate je verder in de zwangerschap komt, simpelweg omdat je wat moeilijker en langzamer gaat bewegen.

Je hebt de keuze om natuurlijk alleen voor de Brazilian wax te gaan, bij Angels Beauty geloven we echter in totaalplaatjes. Waarom zou je de haartjes op de binnenkant van je bovenbeen en je navellijntje laten zitten als het mooier is om deze ook waxen? 

Om je hierin een beetje te helpen vind je hier complete totaalplaatjes in de vorm van combinatie behandelingen met een extra voordeel. Klik op de link in de kolommen om direct je afspraak te plannen in de agenda.